Title of a News Article

Vedat Melik boş durmuyor!

.

Vedat Melik boş durmuyor!
banner206

Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale’yi ziyaret eden CHP Milletvekili adayı Melik, bugün ise Haliliye ve Eyyübiye ilçelerini dolaşacak.

CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, dur durak bilmiyor. Seçim çalışmalarını büyük bir azimle sürdüren CHP Milletvekili adayı Melik, tek başına adeta rekora koşuyor.

 

16 SAATTE ÜÇ İLÇEYİ GEZDİ

Milletvekili adayı olduğu ilk günden itibaren gerek Şanlıurfa kent merkezini ve gerekse ilçeleri dolaşan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, önceki gün 16 saatte üç ilçeyi dolaştı. Esnafları tek tek ziyaret edip vatandaşlarla da tokalaşıp sorunlarını dinleyen Melik’i görenler ‘Helal olsun. Tek başına AKP’lilerle mücadele vermekte’ diye konuştular. Viranşehir ilçesinde başlayan gezisine Ceylanpınar ilçesi ile devam edip, Akçakale ilçesini ziyareti ile tamamlayan CHP Urfa Milletvekili adayı M Vedat Melik, ‘esnafımız adeta dert küpü. İnsanlarımız sıkıntılı ve dertli. Emeklilerimiz mutsuz, çiftçimiz umutsuz. 1 Kasım seçimlerinde AKP Urfa’nın genelinde umduğunu bulamayacağı kanısındayım. Çünkü halkın AKP’ye karşı olan tepkisini görüyorum. 1 Kasım’da Urfa halkının tercihi CHP’den yana olacaktır. Buna inanıyorum’ diye konuştu.

 

DURMAK YOK!

Seçim çalışmalarını durmaksızın devam edeceğine de dikkat çeken CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘tabi ki durmak yok. Daha gidecek çok yerimiz, çalacak çok evimiz ve sıkacak çok dost eli var. 1 Kasım seçimlerinde inanıyorum ki halkımızın oyları ile CHP Urfa’dan bir kez daha ayağa kalkacaktır. Urfa halkının sorunlarını mecliste hep gündemde tutacağım. Buna söz veriyorum’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195