Title of a News Article

Vekil Bağlı vatandaşın sesini dinledi

.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, TBMM'nin tatilde olmasından dolayı zamanını Şanlıurfa'da geçiriyor. Urfa'da esnaf ve kanaat önderleri ile bir araya gelen Bağlı, gündemle ilgili vatandaşların önerilerini dinliyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mazhar Bağlı, Şanlıurfa'da esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor. Şanlıurfa Merkezin yanı sıra Halfeti ve Bozova İlçelerine de giden Milletvekili Bağlı, kanaat önderleriyle bir araya gelerek gündemle ilgili önerileri dinliyor. Esnafın sorunlarını dinleyerek notlar alan Bağlı, koalisyon süreci ile ilgili esnafın da görüşlerini aldı. Vatandaşların ziyaretlerde Bağlı'ya yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, yaptığı açıklamada, “Bizim her zaman Ak Parti olarak milletimizle birlikte yürüdüğümüz kutlu bir yolda olduğumuzu bilinmesini istiyorum” dedi.

Türkiye'nin gündemiyle ilgili esnaf ve kanaat önderlerinin fikirlerine başvurduklarını vurgulayan Bağlı, " Osman Gazi Mahalle muhtarı Hacı Mehmet Genç ağabeyimiz, büyüğümüzle birlikteyiz. Onun ziyaretinde bulunduk, diğer mahalle muhtarlarımızın da ziyaretlerini gerçekleştireceğiz. Urfa’da gerçekten Türkiye’nin temel meselelerinin konuşulduğu ve politikalarının belirlendiği esas ana damarlardan birisi bulunmakta ben onlarla birlikte olmaktan her zaman mutluyum” diye ifade etti.

Bağlı, memleketimizin daha iyi olması, çocukların müreffeh bir memlekette yaşaması, değerlerimizi, kültürümüzü koruyacak bir geleneği başlatmak ve oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirerek, "Bizim onlara karşı gösterdiğimiz bu yaklaşımı çok büyük bir ayrıcalıkla karşılamaktadırlar. İnşallah onların bu ilgi ve sevgisine layık olacak hizmetler üretmeyi Allah bize nasip eder. Ben gerçekten Urfa’da çarşı esnafıyla birlikte olmaktan çok memnunum. Çok büyük bir memnuniyetle karşılıyorlar, her hafta sonu buraya geldiğimizde fırsat buldukça onlarla oturup sohbet etmeyi memleket meselelerini değerlendirmeyi istiyoruz ve bunu da gerçekten dostlar pazarda görsün diye değil, gerçekten onların kanaatini memleketin politikalarına taşımak istediğimizden yapmak istiyoruz. Onların fikrini bir siyasal projeye dönüştürmek istediğimizden dolayı bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Eksik olmasınlar onlarda bize çok ufuk açıcı tecrübelerimizi genişletici bilgiler veriyorlar. Çok istifade ettiğimizi bunların sayesinde, duaların sayesinde memleketimizi daha iyi yere taşımak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2015, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195