Title of a News Article

Vekil Çalışkan teşekkür turunda

 Vekil Çalışkan teşekkür turunda
banner206

Halkların Demokratik Partisi Urfa Milletvekili Ziya Çalışkan, 7 Haziran seçimlerinde partilerine verilen destekten dolayı Urfa halkına teşekkür etti.

7 Haziran seçimlerinde HDP’den 5. Sıradan milletvekili seçilen Ziya Çalışkan, kenti dolaşarak verilen destekten dolayı Urfalılara teşekkür ediyor. Ziyaretlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çalışkan, TBMM’ye giderek Urfa’nın sorunlarını çözebilmek için yoğun çaba göstereceklerini söyledi.

7 Haziran seçimlerinde barajı yıktıklarını belirten Çalışkan, “Amacımız bu barajı aşmak ve bu baraj sistemini sandığa gömmekti tabi ki bunu başardık. Partimizin baraj altında kalabilmesi için çeşitli provokasyonlar yapıldı, bürolarımızı bastılar, insanlarımızı katledip, tutukladılar. Bunların amacı metropollerde kan dökmek ve ortalığı kana bulamaktı. Ancak gerek partimiz gerekse de halkımız

bütün bu provokasyonları boşa çıkarmayı bildi” dedi.

Halkın kendisine yakışanı yaptığını vurgulayan Çalışkan, “80 Milletvekili arkadaşımızla birlikte TBMM’ye giderek tüm halkların sesi olacağız. Urfa’da yaşanan sorunların da yakinen takipçisi olacağız. Tekrardan bizleri meclise gönderen tüm halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195