Title of a News Article

Vekil Özcan, 18 köyden daha destek aldı

.

Vekil Özcan, 18 köyden daha destek aldı
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında merkez ve kırsal ayırımı yapmadan çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 2 günde 18 köyü ziyaret eden Milletvekili Özcan, beraberindekilerle birlikte ilk önce Akçakale daha sonra Haliliye, Harran ve son olarak Eyyübiye ilçelerine bağlı bulunan köylerde, yapmış olduğu ziyaretlerde 16 Nisan’daki referandumda bölgenin sesinin gür çıkacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Referandum çalışmalarına kapsamında ilk önce Akçakale ilçesine bağlı Zoncuk, Aşağıbeydaş Güner mezrası, Yeşerte, Telfıddan, Donandı, Geçitli, Yukarıbeydaş, Arıcan köylerini gezdikten sonra Haliliye ilçesine bağlı Çatallı köyünü de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Milletvekili Dr. Halil Özcan, daha sonra Eyyübiye ilçesine bağlı Tuzluca, Selman, Mutlukaya, Uğurlu, Hancağız, Konuklu, Abdurrahman Dede, Keserdede, Apalı, Kap köylerini ziyaret ederek buralarda 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda evet oyu vermeleri için destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Abdurrahman Dede Köyünü ziyaretinde, Peygamber efendimiz ve Eshâb-ı kirâmın büyüklerinin methetmiş olduğu Abdurrahman bin Avf'ın türbesini ziyaret ederek ülkemizin ve devletimizin selameti için dua etti.

Milletvekili Özcan, Abdurrahman Dede Türbesini ve camiini gezerek, restorasyonu devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan son olarak ziyaret etmiş olduğu Kap köyünde ziyaretleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan,

“Dün Haliliye’den başlayıp, Eyyubiye, Akçakale, Harran ve bu günde Akçakale, Harran bölgesine geldik. Bütün gittiğimiz her yerde Allah’a çok şükür Muhtarlarımız, vatandaşlarımız davanın bilincinde ve kendileri bizden daha çok çalışıyorlar. Bundan dolayı ben bütün Ova halkına çok teşekkür ederim. Bizde onlar gibi bir neferiz. Hepimiz aynı gemideyiz. Onlarda bizim kadar çalışıyorlar. Bu referandumun gelecekle ilgili tehlikesini, partiler üstü olduğunu ve küfür milletiyle şer güçlerin bir olduğu ve hayırcıların yanında yer alması bütün milletin duygularını kabartmış ve ondan dolayı herkes sahiplenmişbu olayı. Vatan, millet, bayrak, ümmetin geleceğini ilgilendiren bu referandumda inşaallah bütün bu şer odaklarına Ova olarak, Urfa olarak gereken cevabı vereceklerini tahmin ediyorum. Gerek bizimle gezen arkadaşlara, gerek gittiğimiz her yerde bizi güzel karşılayan insanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kap Köyü Muhtarı Faruk Anlı ise, Milletvekili Dr. Halil Özcan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyetini dile getirerek, “Sağ olsunlar, gelmişler, bizimle ilgilenmişler. Zaten bizler de evetçiyiz. O yüzden bizde bekledik, geldiler sağ olsunlar” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195