Title of a News Article

Vekil Özcan’dan sert çıkış!

 Vekil Özcan’dan sert çıkış!
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, özellikle son zamanlarda Şanlıurfa’da adaylar hakkında söylenen ırkçı söylemlere sert tepki göstererek, her türlü ırkçılığa karşı olduğunu belirtirken, “Kimse ırkçılık üzerinden propaganda yürütmesin” dedi.

AK Parti Akçakale ilçe başkanı Hikmet Başak ile köyleri gezen Milletvekili Halil Özcan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akçakale, Harran ve Eyyübiye bölgelerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Vekil Özcan, yerel seçimler için destek çağrısında bulunuyor.

Özcan, Şanlıurfa’da özellikle adayların belirlenmesinin ardından ırkçılık söylentileriyle ilgili konuşarak, he türlü ırkçılığa karşı olduğunu söyledi. Hiç kimsenin ırkçılık yapmaması gerektiğini vurgulayan Özcan, “Akçakale, Harran ve Eyyübiye’de birileri Arap milliyetçiliği yapıyor. Bu yanlış bir şeydir. İnsanlarımız artık bu seçim propagandalarını yutmuyorlar. Artık kendisine kim hizmet edecekse o kadroları seçiyorlar” dedi.

Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen Özcan, “Ülkede istikrarın devamı için, hizmetlerin devamı için oyumuzu AK Parti’den yana kullanalım” diye ifade etti.

Özcan, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in Urfa ile ilgili açıkladığı 763 projeye de değinerek, “Önümüzdeki dönemlerde Şanlıurfa’ya çok önemli yatırımlar olacak. Şanlıurfa’da turizm ve tarıma dayalı sanayide çok önemli yatırımlar yaptık. Bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte eğitim ve sağlık alanında da güzel yatımlar yaptık. Şuanda halen hastane temellerini atıyoruz. İlçelerimizle birlikte köylerimiz de artık yaşanabilir bir şehir olacak” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195