Title of a News Article

Vekil Yıldız dur durak bilmiyor

.

 AK Parti MKYK üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız, seçim bölgesi olan Suruç'ta seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Suruç muhtarlar derneğini ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinleyen Yıldız, her zaman muhtarlarımızın yanında olduk. Onların desteği bizler için çok önemli. Ardından Suruç'lu kadınlarla ev toplantısında bir araya gelerek kadınların talep ve sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarına kırsal mahalle ziyaretleri ile devam eden AK Parti MKYK üyesi İ. Halil Yıldız, bu kapsamda Günebakan, Karaca, İzci, Köseveli ve Ataklar köyünün gezerek muhtarlar ve vatandaşlardan destek istedi. Daha sonra Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın akrabalarının destek amaçlı yaptıkları iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeği sonrası açıklama yapan Yıldız " Yüreğimde ne varsa kalbimde hep o oldu. Bunun en büyük şahitleri sizlersiniz. Ailemle bir arada olmak benim için makamların en güzelidir. Beni hiç bir zaman yalnız bırakmadınız, hep yanımda oldunuz. Bundan sonrada yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.  Hepinize teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu."


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195