Title of a News Article

Vekillerden yoğun tempo...

HABERİN GALERİSİ
vekillerden yoğun tempo

vekillerden yoğun tempo

HABER: ALİ UZUN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Halil Özcan ve Zeynep Karahan Uslu bugün yoğun bir tempo geçirdi. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 3 merkez ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden vekiller, Tarım Fuarını da gezmeyi ihmal etmediler.

30 Mart  yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Belediye Başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Mehmet Akyürek, Halil Özcan ve Zeynep Karahan Uslu bugün yoğun bir tempo yaşadı. Ankara’dan hava yoluyla Şanlıurfa’ya gelen Milletvekillerinin ilk durağı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in makamı oldu. Güvenç’e tebrik ziyaretinde bulunan Urfa Milletvekilleri Akyürek, Özcan ve Karahan Uslu, burada bir süre görüş alış verişinde bulundular.

İlçe Başkanlarını da ziyaret ettiler…

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in ziyaretinin ardından Vekiller, yeni kurulan Eyyübiye İlçe Belediyesini ziyaret etti. 30 Mart’ın belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret eden Milletvekilleri burada Ekinci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek kutladılar.

İlçe turunda ikinci durak Demirkol Oldu

Bir diğer yeni kurulan ilçe ise Haliliye Merkez ilçesi Belediyesi idi. Milletvekilleri Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a da tebrik ziyaretinde bulundular. Haliliye Belediye yeni binasında gerçekleşen ziyarette, Demirkol misafirlerini kapı da karşıladı. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkan Demirkol, milletvekillerine yeni belediye binasının içini gezdirerek bilgiler verdi.

Tebrik ziyaretlerinde son durak Karaköprü oldu

Tebrik ziyaretlerinde son durak Karaköprü Belediyesi oldu. İkinci kez Belediye başkanlığına seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’yi ziyaret eden Milletvekillerini Başkan Vekili Sıktı Akyol ve Meclis üyeleri ağırladı. Ankara’ya bir toplantı için gittiği öğrenilen Belediye Başkanı Çiftçi’nin yerini Başkan Vekili doldurdu. Başkan Vekili Sıtkı Akyol, milletvekili misafirlerine kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretler sonrası Milletvekilleri AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatının İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldılar. Burada yapılan çalışmalarla ilgili konular ele alındı. Toplantıya Milletvekillerinin yanı sıra, ev sahibi İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, İlçe yönetimi, Kadın Kolları ve gençlik kolları katıldı.

Vekillerin koşturma temposu Fuarı gezmeyle devam etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan, gerçekleştirdikleri tebrik ziyaretlerinin ardından eski 11 Nisan Stadı yerinde kurulan Tarım Fuarını gezdiler. Burada kurulan stantları gezen Milletvekilleri Akyürek ve Özcan, stant sorumlularında bilgiler aldılar.

Milletvekilleri, gerçekleştirdikleri bu yoğun temponun yanı sıra çeşitli taziye evlerinde taziye ziyaretlerinde de bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195