Title of a News Article

Viranşehir heyetinden Fakıbaba'ya ziyaret...

.

Viranşehir heyetinden Fakıbaba'ya ziyaret...
banner206
 İstanbul Viranşehirliler derneği yönetimi Bakan Fakıbaba'yı ziyaret ettiler.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İstanbul Viranşehirliler derneği yönetimi Ankara'ya gelerek Bakan Fakibaba ile bir araya geldiler. 

Bakanlıkta gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretine  Milletvekili Mehmet Akyürek, dernek Başkanı Necati Erol,Av. Mehmet ABA,Hıdır TEPRET,  Faysal Şenbayram,ADEM Gören,HAMZA Atalay,Timur Keleşabdioğlu,İbrahim Keleşabdioğlu,İlhami Altaş, Salih Dinç, katıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 23:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Patlak fren
Patlak fren - 7 yıl Önce

Sayın bakanım Tayyip reis seni bu sehre proje yapasın hizmet edesin diye getirdi. Sen kalkmış eyubiye kampusu icin Rektore kızıp kız yurdu ve hayvan hastanesi projelerini hizmetlerini engellerim diyorsun. Kim oluyorsunda engelliyorsun projeleri. Kızlar sokaktami yatsın? Ne dediginin farkindamisin. Avuclarini yalatacagim nasil bir ifadedir. Gel yap o zaman eyubiye kampusunde yıkılmak uzere olan binaları. Tarım alanlarına stadyum, basket sahasi, şıra pazari, konuklu imarı, eyubiye hastanesi, ugurlu koyu sanayi bolgesi yapilirken gorevdeydin hep

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142