Title of a News Article

"Ya Allah bismillah" diyerek startı verdi

.

"Ya Allah bismillah" diyerek startı verdi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, “Ya Allah Bismillah” diyerek seçim startını verdi.

2011 Genel seçimlerinde TBMM’ye giden ve vekillik yaptığı dönem içerisinde seçim bölgesi olan Viranşehir’e önemli yatırımların gelmesinde önemli rol oynayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, yarım kalan hizmetlerin tamamlanabilmesi için yeniden Meclis’e gitmeye hazırlanıyor.

Ak Parti Viranşehir ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Akyürek, seçim çalışmalarının daha da yüksek bir tempoda sürmesini istedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ekinci de, partiye gelerek, seçimde Akyürek ile çalışacağını ve partisi için elinden geleceğini yapacağını ifade ederek, seçimlerde Ak parti ile yola devam edeceğini söyledi.

Seçimlere Haydi Bismillah diyerek başladıklarını ifade eden Akyürek ise: “İnşallah Viranşehir tamamdır. 1 Kasımda Viranşehir Türkiye’de bir tarih yazacak ve hep birlikte Yeni Türkiye’nin inşası için çalışacağız” dedi.

Viranşehir’de tüm AK Partililerin seferberlik ruhu ile çalışması gerektiğinin altını vurgulayan Akyürek, Ak Partililer olarak Viranşehir’de kenetlendiklerini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195