Title of a News Article

Yanmaz'dan 100 bin açıklaması

Yanmaz'dan 100 bin açıklaması
banner206
 Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz yaptığı açıklamada Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığına aday olabilmesi için gereken 100 bin imzayı Şanlıurfa’dan alacaklarını belirterek, “Saadet Partisi teşkilatları olarak kendimize 2 milyon imzayı hedeflemişiz. Biz Türkiye’de verilen 100 bin imza barajını Urfa’da aşmayı düşünüyoruz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz haftalık olarak gerçekleştirdiği toplantılarının bugünkü gündemine Cumhurbaşkanlığı seçimini aldı. Cumhurbaşkanlığı için Temel Karamollaoğlu’nun aday olabilmesi adına 100 bin imzanın toplanması gerektiğini hatırlatan Yanmaz, 4-9 mayıs tarihlerinde Şanlıurfa’dan imza toplayacaklarını dile getirdi.


‘VATANDAŞLARA İMKAN SAĞLAYACAĞIZ’ 
Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimine aday olabilmesi için gereken 100 bin imzayı Şanlıurfa’dan aşacaklarını kaydeden Yanmaz, şunları söyledi:
“4 Mayıstan 9 Mayısa kadar herkesin ikamet ettiği ilçe seçim kuruluna gidip kaydını yaptırıp, seçim kurulu yetkililerine Temel Karamollaoğlu Beyi ben başkan adayı olarak görmek istiyorum diye dilekçeyi imzalaması lazım. Vatandaşlarımızın oy vermesi için gerekirse araç temin edip evlerine alıp tekrar evlerine bırakmak kaydıyla imza vermelerine imkân sağlayacağız.

SAADET ÜYESİ OLMAYA GEREK YOK 
Temel Karamollaoğlu Beyi başkan göstermek için imza atmaya Saadet Partisi üyesi olmaya gerek yok. Önümüze konan engeli ancak 100 bin imza ile aşabiliyoruz. Fakat biz Saadet Partisi teşkilatları olarak kendimize 2 milyon imzayı hedeflemişiz. Biz Türkiye’de verilen 100 bin imza barajını Urfa’da aşmayı düşünüyoruz. Çünkü Urfa peygamberler şehri, bu işi en ala bir şekilde yapacaktır.”

Ajansurfa

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfayı
Urfayı - 6 yıl Önce

Urfa mızı alet etmek yanmaz efendi bu karamolla fosil

SIRADAKİ HABER

banner195