Title of a News Article

Yanmaz'dan istifalarla ilgili açıklama

Yanmaz'dan istifalarla ilgili açıklama
banner206

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, partide yaşanan istifalara yönelik açıklamalarda bulundu. Yanmaz, “Kardeşlerimiz gençliklerinin kurbanı oldular. Onlar kapıdan kaçsa biz pencereden yakalayacağız. Bizim kimseyi dışlamak gibi bir düşüncemiz olamaz” dedi.

Yanmaz'dan, partideki istifalara ilişkin çarpıcı açıklama!

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, son zamanlarda partide yaşanan istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partiden istifa edenlerin gençliklerinin kurbanı olduklarını ve geçen süre içerisinde tekrar partide yer alacaklarını söyleyen Yanmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Her ailede bu tür şeyler yaşanır. Bunlar bizim çocuklarımız, bizim büyüttüklerimiz. Gençlikte bu tür fevri hareketler, öfkeli hareketler oluyor. Geçen süreç onların da öfkelerine yenildiğini gösterecek ve göstermiştir. Kardeşlerimiz gençliklerinin kurbanı oldular diyelim. Fakat biz onları bırakmıyoruz ki, onlar geri gelecekler. Bu camiaya çalışacaklar. Bu davaya bu partiye çalışacaklar. Onlar kapıdan kaçsa biz pencereden yakalayacağız. Bizim kimseyi dışlamak gibi bir düşüncemiz olamaz. Onlar da geçen zaman içerisinde aklıselim düşünüp doğru kara vereceklerdir.”   Urfa Pusula 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195