Title of a News Article

Yanmaz, huzur ve barışın reçetesini açıkladı...

.

Yanmaz, huzur ve barışın reçetesini açıkladı...
banner206
Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, barış ve huzurun birikimli ve liyakatli siyasetçi kadrosu ile olabileceğini söyledi.

24 Haziran seçimlerinde barış ve huzurun önemli olduğuna dikkat çeken Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Niyazi Yanmaz, Ülkemizin her alanda ilerlemesi ve kalkınması, Birikimli ve liyakatli siyasetçi kadrolarla olacağını söyledi. Yanmaz konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Hukukun üstünlüğünün gerçek manada tesisi o ülkenin aynasıdır.

Ekonomi, dış politika, eğitim, adalet, iç barış bir ülkede mükemmel şekilde hayata geçirilirse işte o ülke ileri bir ülkedir.

Bütün insanlar eşit vatandaştır. Kimseye renginden, dilinden, ırkından, dininden, mezhebinden dolayı farklı bakılamaz.

Hem ülkemizde hem de dünyada huzur ve barış içinde yaşamak istiyoruz. Bu durum insanların hakkıdır, aksi zulümdür, fitnedir, kaostur ve anarşidir.

Fazileti, erdemi, aklı, barışı, güzeli, iyiyi, doğruyu, adaleti sağlamak bir insana, siyasetçiye, yöneticiye, idareciye Allah’ın emri ve insanlığın gereğidir. Yapamayan gider yapacak olan gelir. Yeter ki akıl ve ferasetle davranılsın” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
28 subat
28 subat - 6 yıl Önce

Urfada saadete oy vermek chp milletvekili cikartirmaktir ben onceden erbakani desdekledim 28 subat sureci ne cabuk unutuldu kufre riza kufurdur

SIRADAKİ HABER

banner195