Title of a News Article

Yazar'dan FETÖ açıklaması...

.

Yazar'dan FETÖ açıklaması...
banner206

 CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, ülke genelinde başta TSK, emniyet ve belediyeler olmak üzere birçok kurumda FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyonları devam ettiğini belirterek, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde de FETÖ operasyonu yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, TSK içindeki bir grup FETÖ’cü asker tarafından yapılan ‘Darbe Girişimi’ ve sonrasında Şanlıurfa’da yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP olarak başından beri ‘Darbe Girişimi’ne karşı geldiklerini vurgulayan Yazar, “Darbe Girişimi’nin olduğu anlarda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarından darbeye karşı olduklarını bildirmişlerdir. Hatta bununla ilgili partimiz Pazar günü Taksim Meydanı’nda bir demokrasi mitingi düzenleyecektir. Çok şükür halkımızın desteği ile Türkiye’nin tarihine kara bir leke olarak böyle bir girişimi başarısızlıkla sonlandırdık. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Urfalılara teşekkür ediyorum”

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Darbe Girişiminin yaşandığı geceden bu yana Şanlıurfalıların darbe girişimine karşı takdire şayan bir direniş sergilediğini vurgulayarak, “Bu nedenle tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

 

“Yemek dağıtıp konuşma yapan yöneticilere aldanmayın”

Türkiye’de FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyonların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Yazar, şunları kaydetti;

“Ancak AK Parti Urfa Teşkilat ve Urfa Büyükşehir Belediyesi ve hatta geriye kalan hiçbir ilçe belediyesinde FETÖ örgütüne karşı bir çalışma yapılmamaktadır. Bu durum, Urfa’da AK Parti teşkilatıyla FETÖ’nün ne kadar iç içe geçtiğinin bir göstergesidir. Biran önce AKP’liler FETÖ ile bağlantısı bulunan kişileri dışlamalıdırlar. Ey onurlu Urfalılar; Sadece gösterilerde yemek dağıtıp konuşma yapan yöneticilere aldanmayın, darbe girişimi sonrası yaptıkları icraatlara bakın, son kez uyarıyorum. Urfa halkı bunların hepsinin farkında, bu pasif duruşunuzun sonunda siz idareciler ve yöneticiler kalacaksınız.

Biz parti olarak darbecilerin karşısında durduğumuz gibi bütün il ve ilçelerde bu durumun takipçisi olacağız, şu an meydanlarda çok en çok sesi çıkıp icraata gelince susanlar, o çirkin darbe gerçekleşseydi darbe yönetiminde kilit noktalarda olacağını düşünüyorum.

Hepimiz uyanık olmalıyız, Urfa halkı ilk günden bu çirkin darbe girişimini gördü ve karşısında durdu, herkesi tebrik ediyorum saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 12:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
bekir ç,men
bekir ç,men - 8 yıl Önce

cumhurbaşkanımızın yaweri dahi paralelci çıkmışken, urfa belediyeleri bizde paralel yapılanması yok demiş. necisiniz siz? 5 günde nasıl tespit ettiniz?

SIRADAKİ HABER

banner195