Title of a News Article

Yazar'dan o atamalara tepki geldi

.

Yazar'dan o atamalara tepki geldi
banner206

 CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Şanlıurfa’da 367 Eğitim Sen üyesinin sürgün edildiğini belirterek, bununla birlikte başarı sıralamasında son sıralarda yer alan Şanlıurfa eğitimine hançer vurulduğunu söyledi.

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, Şanlıurfa’nın eğitim başarı sıralamasında en son sıralarda yer aldığını belirterek, son yapılan atamalarla Şanlıurfa’dan 367 öğretmen olmak üzere ülke genelinde 1000 öğretmenin sürün edildiğini açıkladı. Bunun hukuksuz olduğunu belirten Yazar, “Zaten Şanlıurfa’da binlerce öğretmen açığı var, bu nedenle bir türlü eğitimde istediğimiz başarıyı elde edemiyoruz. Bu atamalarla birlikte Urfa eğitimi tamamen dibe vuracaktır” dedi.

Türkiye’de FETÖ ile mücadele adı altında Eğitim Sen üyelerine resmen bir darbe yapıldığını vurgulayan Yazar “Her türlü hukuk dışı kararın alınmasında ve uygulanmasında rol alanlar, işledikleri suçlar nedeniyle bir gün mutlaka hukuk önünde hesap vereceklerdir. Biz CHP olarak biran önce bu tayinlerin durdurulmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142