Title of a News Article

Yazar iddialı konuştu...

.

Yazar iddialı konuştu...
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Murat Yazar, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, 1 Kasım’da Şanlıurfa’dan TBMM’ye vekil göndereceklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Murat yazar, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek partisine destek isteyen Yazar, 1 Kasım’da CHP olarak Şanlıurfa’dan TBMM’ye vekil göndereceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Yazar, “Özellikle ilçelerimizde Suruç, Bozova, Birecik, Hilvan ilçelerimize ziyaretlerde bulunduk. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Bu haftada merkez ilçelerde çalışmalarımız devam edecek. Gezmedik bir yer bırakmayacağız, tüm ilçelerde CHP’ye destek isteyeceğiz.  12 Adayımızla birlikte 1 Kasım’a kadar tüm hızıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gelecek için, Türkiye için Şanlıurfa’da mutlaka CHP’den Meclise milletvekili göndermek istiyoruz. Bu ülke sahipsiz değildir, bu ülke mola hükümeti ile yönetilemeyeceğini artık herkes tarafından bilinmektedir. AKP’nin zulmü insanlar üzerinde halen devam etmektedir” dedi.

 

“Kimsenin gözyaşı dökmesini istemiyoruz”

Yazar, Ankara’daki patlamaya da vurgu yaparak, “Ankara’da yaşanan üzücü olayda onlarca yoldaşımız hayatını kaybetti. Özellikle bu terör olaylarını lanetliyorum. Devleti göreve çağırıyorum. Devletin bu işte büyük bir zafiyeti var. Bu konuda derin devletin tekrardan canlandığını görmekteyiz. Artık bundan sonra bu olayların yaşanmamasını istiyoruz, kimsenin gözyaşı dökmesini istemiyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” diye ifade etti.

Bölgenin AKP ve HDP’nin güdümünde kalmayacağını ve CHP’nin bu seçimlerde Şanlıurfa’dan milletvekili çıkaracağına vurgu yapan Yazar, AKP ve HDP’deki ithal adayların kendi memleketlerine gitmelerini istediklerini kaydetti.

Bölgedeki çiftçilerin desteklemelerine DEDAŞ tarafından bloke konduğunu ve çiftçilerin paralarını çekemediğini de vurgulayan Yazar, CHP iktidarında çiftçilerin sorunlarının çözüleceğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195