Title of a News Article

Yazıcı: "Çözüm sürecinde risk aldık”

.

Yazıcı: "Çözüm sürecinde risk aldık”
banner206
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, çözüm sürecinde büyük bir risk aldıklarını ve bunun ilk taahhüdünün Gezi olaylarında bozulduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da GAP Tarımsal Eğitim Merkezi'nde (GAPTEM) düzenlenen 17. Dönem Siyaset Akademisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "AR-GE nedir, AR-GE çalışmaları nedir? AR-GE çalışmaları halkın ihtiyaçlarını tespit edip, halkın taleplerine göre o ihtiyaçları yerine getirmektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise, AK Parti'nin siyasi hayatı hakkında bilgi verdi. Çözüm sürecine de değinen Yazıcı, "Türkiye 30 yılı aşkın bir süredir terörle mücadele ediyor. Bizden önceki hükümetler de mücadele etti ama terör bitmedi ve devam etti. Dağ kadrosuna katılımlar devam etti. Farklı bir bakış ortaya koyalım, dünya örneklerine bakalım dedik, bir süreç başlattık. İki buçuk yılı aşkın bir süre gerçekten kimse ağlamadı, kan akmadı. Büyük bir risk aldık. Bunlar AK Parti hükümetinin ayağının tökezlediğini zannettiler. İlk taahhütlerini Gezi olaylarında durdurdular. Dışarıya çıkaracaklardı silahlı güçlerini. Ceylanpınar'da, burada iki polisimizi gece evlerinde başlarına kurşun sıkmak suretiyle şehit ettiler, bozdular" ifadelerini kullandı.

Programa Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve kursiyer katıldı. Programın ardından AK Parti İl Başkanı Beyazgül, Yazıcı'ya bir plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195