Title of a News Article

“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA ENGELLERİ ZAFERLE AŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti İl SKM Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda; Belediye Başkanları, SKM Başkanları ve emek veren teşkilat mensupları bir araya geldiler.

“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA ENGELLERİ ZAFERLE AŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
banner206
 Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkan Vekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen, son Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterdikleri üstün gayret sebebiyle emeği geçenlere teşekkür etti. SHİ Başkanı Erkan Sözen konuşmasında; “Teşkilat işleri engelli bayrak koşusu yarışı gibidir. Yeni Türkiye yolunda koşmaya teşkilat olarak devam edeceğiz, bundan sonraki engelleri de inşallah zaferle aşacağız,bayrağımızı 2023’lere ,2071’lere ulaştıracağız. Yeni Türkiye çizgisini oluşturma koşusunda, teşkilat olarak bir nokta olabiliyorsak ne mutlu bize.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise konuşmasında , “Türkiye ve Şanlıurfa olarak büyük bir zafere imza atarak burada bulunuyoruz. SKM Başkanımız Mehmet Canpolat son bir jest yaparak bir araya gelmemizi sağladı. Koordinasyon görevinde gösterdiği üstün başarılar ve fedakârlık hem de bu gün burada bizi bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Tüm Dünya’nın söylediği gibi, Türkiye’de tarih yeniden yazıldı, bu tarihin yazılmasında AK Parti teşkilatlarının, Belediyelerinin, Meclis üyelerinin, kadın ve gençlik kollarının verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Fitne ve fesada karışmamak; asla birlik ve beraberliği bozmamak gerekiyor. 27 Ağustos’ta genel kurul, 28 Ağustos’ta devir teslim olacak ve yeni bir dönem açılacak. Birlik beraberlik içerisinde, kenetlenerek bazı şeyleri aşacağımıza inanıyorum” dedi

AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Canpolat, “Demokrasi yolunda bu seçimde ülkemiz büyük bir badire atlattı, kazanan demokrasi ve ülkemiz oldu” diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e, İlçe Belediye Başkanlarına ve Teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195