Title of a News Article

Yerel yönetimlerde süpriz gelişme...

.

Yerel yönetimlerde süpriz gelişme...
banner206
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, yeni çalışma arkadaşlarını belirledi. Kaya’nın çalışma arkadaşları arasında Gaziantep Milletvekili, Birecik eski Belediye Başkanı Abdulkadir Yüksel de yer alırken Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba'nın girememesi dikkat çekti. 

Binali Yıldırım’ın Başbakan olması ile birlikte Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Erol Kaya, 6 kişiden oluşan yeni çalışma arkadaşlarını seçti. Bu kişiler arasında geçen dönem bu 6 kişilik listede yer alan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya bu kez görev verilmezken, Gaziantep Milletvekili Urfalı Abdulkadir Yüksel ise yeniden bu listedeki yerini korudu.

Kaya’nın yardımcıları arasında Abdulkadir Yüksel’in yanı sıra şu isimler yer aldı;

“Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Eskişehir Milletvekili Salih koca, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi”

Bu arada Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in Güneydoğu ile Doğu Anadolu Bölgesindeki belediyeler, il genel meclisleri ve belediye meclislerinden sorumlu olacağı öğrenildi.

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da MKYK’ya seçilmiş, Milletvekili Kasım Gülpınar ise AB Komisyonu başkanı olmuştu. 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195