Title of a News Article

Yıldırım Urfalılarla buluştu...

Yıldırım Urfalılarla buluştu...
banner206

23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul seçimlerinde, çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Urfalılarla buluştu.

Ak Parti İstanbul il Başkan Yardımcısı Av.Mehmet Kırmızı'nın organize ettiği   İstanbul Şanlıurfalılar İş Adamı (URSİAD)Derneği'ni ziyaret ederek gurbetçi Urfalılarla buluşan İstanbul BŞB Adayı Binali Yıldırım destek istedi. İstanbul Şanlıurfalı İş Adamı Derneği Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Urfalı ile dernekte bir araya gelen Binali Yıldırım ile sıcak bir sohbet gerçekleşti. İstanbul Şanlıurfalı İş adamı Dernek Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri; Nabi Kırmızı, Mehmet Çavuş, Hıdır Tepret, Ethem Yasak, Kenan Altun, İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Müslüm Kayacan ve üyeleri hazırda bulundular.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, tam destek aldığı Urfalılara teşekkürlerini ileterek; 'Peygamberler şehri Şanlıurfamızın İstanbul'da mukim iş insanları ve ve STK temsilcileriyle bir araya geldik. Gücünü Anadolu'dan alan, bizlerin her zaman yanında duran hemşerilerimden  23 Haziran için bir kez daha destek sözü aldık.' ifadelerini kullandı. 

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi. 

İstanbul Şanlıurfalılar dernek Başkanı Müslüm Kayacan, ise BŞB adayı Binali Yıldırım'ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142