Title of a News Article

Yıldız'dan açıklama...

.

Yıldız'dan açıklama...
banner206
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı  Yıldız  'ülkenin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığını ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsünün, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini, Bu teşebbüsün 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, hükümetimizin  kararlı tutumu ve en önemlisi milletin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildiğini ifade etti.

Yıldız  , 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimine karşı aziz milletimiz, kadını erkeği yaşlısı genciyle canını ortaya koyarak kendi iradesine ve özgürlüğüne yapılan bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergileyerek, yeniden bir dirilişe imza atmıştır. 15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatları olduğunun bir kez daha tescillendiği, darbecilere halkın darbe yaptığı, bundan böyle hiçbir gücün, milletin ve iradesinin rehin veya teslim alınamayacağının dosta ve düşmana öğretildiği gündür , 15 Temmuz vesileyle Tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Şifalar diliyorum dedi.

İl Başkanı Bahattin Yıldız son olarak şunları ifade etti, Tüm Şanlıurfalı Hemşerilerimizi 15 Temmuz gecesi olduğu gibi 15 Temmuzun yıl dönümünde de Müze önündeki Meydana, anma etkinliklerine bekliyoruz. Şanlıurfa Vatan ve Bayrak duygusu yüksek olan bir şehirdir. 15 Temmuz'u yaşatma anlamında da Şanlıurfa halkının bu meydanı tıklım, tıklım dolduracağına inancım tamdır. 15 Temmuz akşamı kılınacak toplu Namaza ve 16 Temmuz sabahına kadar sembolik olarak tutulacak nöbete katılmak, yapılacak dualara eşlik etmek için tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi  Müze önündeki Meydana davet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195