Title of a News Article

Yıldız'dan önemli açıklama...

Yıldız'dan önemli açıklama...
banner206
 AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız 3. havalimanın yapımında yaşanan sorunlarla ilgili olarak, "Ben Şanlıurfa'dan hem vatandaşlarımıza hem işçi kardeşlerimize sesleniyorum; oyuna gelmeyin. bu devlet hepimizin devleti ve Türkiye hukuk devletidir. Bunu asla unutmayalım" dedi.

İstanbul'da yapımı devam eden 3. havalimanı ile ilgili olarak son günlerde medya organlarında haberler yer alırken, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da duruma sessiz kalmadı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yıldız, gezi olaylarının mimarların,17-25 Aralık darbe bileşenlerin tekrar sahne aldığını belirterek, "Bilindiği gibi yapımı devam eden 3. havalimanımızda, gezi olaylarının mimarları,17-25 Aralık darbe bileşenleri tekrar sahne aldı. Kimi kendilerini işçi gösterip medyaya yalan-yanlış bilgi vermekte kimi de işçilerimizi kışkırtma yoluna gitmektedir. Ülkemizin bu noktaya nasıl geldiğini asla unutmayalım. Ülkemizin enflasyonu, darbeyi, terörü nasıl yendiğini iç ve dış hainlerin oyunlarını başlarına nasıl yıktığını halkımız çok iyi bilmektedir. Kimlerin kirli bir siyaset içinde olduğunu kamuoyu fazlasıyla bilmektedir" ifadelerini kullandı.

Vatandaşları oyuna gelmemeleri konusunda uyaran Yıldız, "Ben Şanlıurfa'dan hem vatandaşlarımıza hem işçi kardeşlerimize sesleniyorum; oyuna gelmeyin. bu devlet hepimizin devleti ve Türkiye hukuk devletidir. Bunu asla unutmayalım. Ama birlikteliğe çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde safımız daha sık, duruşumuz daha sağlam olmalı" diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195