Title of a News Article

Yıldız iddialı konuştu…

.

Yıldız iddialı konuştu…
banner206

AK Parti Şanlıurfa 7. Sıra milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız, 1 Kasım seçimleri hakkında Urfastar’a iddialı açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara geleceğini belirten Yıldız, “Seçim bölgem olan Suruç da hizmetler anlamında hak ettiği yere ulaşacak” dedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Suruç Belediye Başkan Adayı olan ancak 20 Bin oy almasına rağmen seçimi HDP’ye kaybeden Av. İbrahim Halil Yıldız, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için önemli mesajlar verdi. 1 Kasım seçimlerinin önemli olduğuna işaret eden Yıldız, “Bu seçimler ülkemiz için, memleketimiz için büyük önem arz ediyor.  Partimizin bu seçimlerde yeniden tek başına iktidara geleceğine inancım tamdır. Terör olayları ve ekonomide yaşanan kriz de AK Parti iktidarı ile sona erecektir” dedi.

Başta Şanlıurfa olmak üzere Suruç’a yerel yönetimin hak ettiği hizmetleri getiremediğine de vurgu yapan Yıldız, “TBMM’ye gittiğim takdirde Suruç’un makus talihi değişecektir. Suruç’a büyük yatırımların gelebilmesi için, Suruç’un gelişebilmesi ve işsiz gençlerimizin istihdam edilebilmesi için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 12:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak sevdalısı
Ak sevdalısı - 9 yıl Önce

Sonuna kadar İbrahim Halil Yıldızın arkasındayız...

mehmet bayraktar
mehmet bayraktar - 9 yıl Önce

arkandayız yıldız adam

Ömer türkel
Ömer türkel - 9 yıl Önce

İnşAllah vekilim inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner195