Title of a News Article

Yıldız'ın istifası istendi mi?

Yıldız'ın istifası istendi mi?
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 'İstifası istendi' şeklindeki haberleri yalanlayarak, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi "Durmak Yok yola devam diyoruz" dedi. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, hakkında çıkan haberlerle ilgili şu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; 

Son Zamanlarda AK Parti'mizin Demokrasi Şöleni Olan Kongrelerin Yaklaşmasıyla Beraber Bugün Bazı Sosyal Medya Mecraları ve Basın-Yayın Organlarınca İl Başkanlığında Değişikliklerin Olacağı Yönünde Tamamen Yalana ve Kirli Algıya Dayanan Haberler Yapılmıştır.
Aziz Milletimize Şunu Net Bir Şekilde İfade Etmek İsterim ki, Bizler Görevimizin Başındayız. Bizler Parti'mizin 2023 Hedefleri, Şanlıurfa'mızın Kalkınması İçin Gece-Gündüz Demeden Çalışıyor, İlimizin Sorunlarının ve Taleplerinin Çözümü İçin Tüm Kadrolarımızla Emek Veriyoruz.
Dün Sağlıkta, Hızlı Trende ve Diğer Alanlarda Çarşaf Çarşaf Yalan Haber Yapanlar İstedikleri Kirli Emellere Ulaşmadığında Bugün Şahsım Üzerinde Teşkilatları Yıpratmak ve Kirli Algı Oluştu
Gazetecilik Tarafsız Haber Sunmayı, Vatandaşlarımıza Yalan ve Algıdan Uzak Objektif ve Doğru Haber İletmeyi Gerektirir. Algı ile Yalanla ve İnsanları Alenen Hedef Yaparak Gazetecilik Yapılmaz. Elindeki Kalemi Bir Araç Olarak Değil Milleti İçin Bir Amaç Olarak Kullanılmadır.
Vatandaşlarımız Müsterih Olsunlar, Gazetecilik Adı Altında Dedikodu Haberciliği Yaparak Milletimizi ve Devletimizi Hedef Alan, Kalkınmamıza Ket Vurmak İsteyenlere Karşı Daima Mücadele Edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın İfade Ettiği Gibi DURMAK YOK YOLA DEVAM Diyoruz."

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2020, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195