Title of a News Article

Yıldız, kırsalı geziyor

.

Yıldız, kırsalı geziyor
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi ve kırsalında seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Vekili İbrahim Halil Yıldız, beraberinde AK Parti Suruç İlçe Başkanı Naif Bülbül ile birlikte, Şanlıurfa genelinde ve özellikle Suruç ilçesi ve köylerinde ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri yaparak, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

AK Vekil Yıldız seçim çalışmalarını sürdürüyor

Daha sonra Suruç ilçesi Saygın (Kırıka), Ezgil (Mızrin), Asmakonak (Keferkup), Yalınca (Tılal), Boztepe, Küçük Şevran Köylerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye oy vermelerini, destek olmalarını istedi.

AK Vekil Yıldız, Cumhurbaşkanımızın Suruç’u kazanmak istediğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suruç’a çok önem verdiğini söyledi.

AK vekil İbrahim Halil Yıldız, “Suruç İlçemizin birçok köyüne giderek, toplantımızı gerçekleştirdikten sonra yürüyerek Seçim Büromuza gittik. Orada bulunan gönüldaşlarımızla, dostlarımızla sohbet ettik. Bu arada; Emine halamı ziyaret ederek dualarını aldık” dedi.

Cumhurbaşkanımız da Suruç’u kazanmak istiyor

Her gittiği ve ilgi gördüğü köylerde vatandaşlara hitab eden AK Vekil MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, “Her seçim yanımızda oldunuz. Bundan hiç şüphemiz olmadı. Hepimiz bir aileyiz. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Hepimizin çocukları var. Bu memleketin geleceğiyle bir yerlere ulaşmaya çalışıyoruz. Ben bu bayrağı aldığım günden itibaren bütün çabalarımla, elimden geldiğince sizlere hizmet etmeye çalıştım. Belki gözle görülür bir şey olmamıştır, size ulaşılamamıştır ama inanın ki 2,5 yıldır Suruç için emek harcadık. Şahit olanınızda var. Suruç çok zor bir yer. Çok zor bir coğrafya. Biz Suruç’u kazanmak istiyoruz. İnanın Cumhurbaşkanımız da Suruç’u kazanmak istiyor. Kazanmak isterken de inanın bir beklentisi olmadan buraya hizmet ediyor. Bunu bilin. Ben, iktidar partisinde hem Suruç’ta, hem Genel Merkezde görev aldım. Partinin en üst kademesi olan (MKYK) Merkez Karar Yürütme Kurulunda görev aldım ki; Suruç tarihinde hiçbir kimse bir partide, iktidar partisinde böyle üst göreve getirilmemiştir. Bu neyi gösteriyor; Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partinin sizlere verdiği, Suruç’a verdiği önemi gösteriyor. Suruç’un tarihinde bir ilk daha. Bu seçimde 13. sıradaki genç kardeşimiz de Suruçlu. Tarihte bir partiden 2 tane Suruçlu Milletvekili adayı olmamıştır. İnşaallah oda seçilir, birlikte Şanlıurfa’mıza, Suruç’a, sizlere en iyi şekilde hizmet ederiz” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142