Title of a News Article

Yıldız, köy köy gezerek destek istiyor

.

Yıldız, köy köy gezerek destek istiyor
banner206

AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında günün ilk ziyaretlerini ta’ziye ziyaretlerine ayırdı. Ay, Durmaz ve Uçar ailelerini ziyaret eden AK Vekil Yıldız, başsağlığı ve sabır dileklerini ilettikten sonra sohbetin siyasete gelmesiyle birlikte AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bahsederek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfa’nın Yenişehir Mahallesinde 2 dönem AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yapmış olan Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte, düzenlenen toplantıda 24 Haziran seçimlerinin anlam ve önemini anlatıp destek istediklerini söyledi.

 

Şanlıurfalılar tercihini Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve AK Partiden yana kullanacak

AK Vekil MKYK üyesi Yıldız, “Gezi olayları ile başlayan çeşitli oyunların ülkemizi kaosa sürüklemek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yükselmesini, gelişip büyümesini engellemek, isteyen dış güçler ve içimizdeki işbirlikçileri geçmiş yıllardaki gibi kendilerine muhtaç hale gelmemizi istiyorlar. Allah’ın izniyle onların oyunlarına gelmeyeceğiz ve onlara bu sevinci tattırmayacağız. 24 Haziran’da vatandaşlarımız yine tercihini Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve AK Partiden yana kullanacaktır” dedi.

 

Yaparsa yine AK Parti yapar

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı iken istifa ederek AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Yaparsa yine AK Parti yapar” diyerek, Türkiye’nin sağlık, eğitim, ulaşım, savunma sanayi başta olmak üzere her alanında yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarının AK Parti döneminde yapıldığını belirtip, AK Partinin iktidara gelmesinden sonra yapılan hizmetleri anlatarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçiminde ise, AK Partiye destek verilmesini istiyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelere de giden AK Vekil İbrahim Halil Yıldız, Marut (Dinlence), Karahöyük ve Gölen kırsal mahallelerinde (köylerinde) 24 Haziran seçimleri öncesi destek istedik.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142