Title of a News Article

Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız, seçim çalışmalarının sonlarına doğru ilçenin Hayvan pazarı esnafını da ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olunmasını istiyor.

1 Kasım seçimleri ile sadece Şanlıurfa’nın değil, Türkiye’nin kaderini oylayacağımızı belirten AK Vekil adayı İbrahim Halil Yıldız, “1 Kasım’da yapılacak olan seçimler ülkemiz için büyük bir önem ifade ediyor. Suruçlu hemşehrilerimizin bize gösterdiği teveccüh şunu gösteriyor ki, AK Partimiz 1 Kasım’da yeni bir destana imza atacak ve AK Parti Suruç’ta zafer kazanacak. Bizler her zaman hemşehrilerimizin, milletimizin emrindeyiz. İnşaallah 1 Kasım sonrasında da, başta Suruçlu ve Şanlıurfalı hemşehrilerimin hizmetinde olacağım” dedi.

Son günlerde meydana gelen olaylara dikkat çeken AK aday Av. İbrahim Halil Yıldız, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, “Sabahtan beri esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Bire bir herkese, her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Halkın teveccühü ortada. Son güne kadar herkese ulaşmaya çalışacağız. Akşamlarıda farklı noktalara giderek son dakikaya kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ülkemizin geleceği için buradayız. AK Partinin yeniden iktidar olması için çaba sarf ediyoruz. Ülkemizi güzel yerlere taşımayı temenni ediyoruz. Pazar günü herkesin sandık başına giderek oylarını kullanmasını ve sandıklarına da sahip çıkmalarını istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Halil Yıldız’a seçim gezileri sırasında Belediye Başkanı Mehmet Yavuz da eşlik etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195