Title of a News Article

Yüksel teşekkür etti

 Yüksel teşekkür etti
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Birecik eski Belediye Başkanı Abdulkadir Yüksel, 1 Mart Pazar günü yapılan temayül yoklamasının yüksek bir katılım ile demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, oy kullanan bütün üyelere teşekkür etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Yüksel, AK Parti’nin milletvekili belirleme adımlarından biri olan temayül yoklamasının 1 Mart Pazar günü demokrasinin hâkim olduğu güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, “Parti teşkilatımız çok güzel bir ortamda temayül yoklamasını gerçekleştirdi. Temayüle katılımın yüksek olması bütün adayları mutlu ettiği gibi bizi de mutlu etmiştir. Uzak mesafe, kısa mesafe demeden köylerimizden, ilçelerimizden gelerek oy kullanan bütün parti üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Amaçlarının Şanlıurfa’ya hizmet etmek olduğunu belirten Yüksel, “Bu kapsamda seçim çalışmalarımı sürdürüyorum. Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse de esnafları ziyaret ederek desteklerini istiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
kuzudişli
kuzudişli - 9 yıl Önce

kadir başkanın tecrübesi, bilgi ve birikimiyle bu dönem milletvekili olarak görmek istiyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner195