Title of a News Article

Yusuf Eğilmez aday olacak mı?


Şanlıurfa’da 4 yıldır AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını yürüten Av. Yusuf Eğilmez, 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak il kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Görevi süresince birçok seçimi başarıyla atlatan Eğilmez’in, 2015 yılında yapılacak seçimler için  milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

Parti binasında Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bazı belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, 4 Ocak’ta yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Eğilmez, yaptığı konuşmada, Şanlıurfa’da yapılacak ilçe kongrelerine de değinerek, “Eyyübiye İlçemizde İsmail Demirbaş kardeşimiz, Haliliye ilçemizde de Mehmet Canpolat kardeşimiz ilçe bakan adayımız oldu. 19 Aralık Cuma günü her iki ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz. Her iki arkadaşımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yaklaşık 4 yıldır AK Parti İl Başkanlığı olarak görev yaptığını vurgulayan Eğilmez, “Bu süreçte bir genel seçim, bir yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2 il kongresi yaşadık. Bunun yanında yaklaşık olarak 10 defa Başbakanımızı ilimizde misafir ettik. Bu 4 yıl boyunca Şanlıurfamıza hizmet için gecemizi gündüzümüze kattık. Bu görev bizim için gerçekten çok önemli bir görevdi, şerefli bir görevdi. Bu süreçte birçok arkadaşımızla çalıştık ve ço şükür bugüne kadar hep olumlu, hep güzel işler yaptık.  Bu makamlar ilanihaye durulacak makamlar değildir. Muhakkak bir gün bu makamları bu nöbeti başka arkadaşlara yola arkadaşlarımıza devretmenin zamanı geliyor, bu olmalıdır” diye ifade etti.

AK Parti İl Kongresinin 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacağını belirten Eğilmez, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bunun neticesinde yine biz genel merkezimizde Salı günü Genel Başkan Yardımcımızla, Bölge ve İl Koordinatörümüzle yaptığımız istişareler neticesinde 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan il kongremize il başkanlığına aday olamayacağım. Bu görevimizin bittiği anlamına gelmez. Her zaman partimizin ve arkadaşlarımızın emrinde olacağız. Bundan sonrada davamızın daha da güçlenmesi için elimizde ne geliyorsa fazlasıyla yapmaya çalışacağız. Şimdiden İl Başkanı olacak arkadaşımızı kutluyorum. Benden önce il başkanlığı yapan arkadaşlarımız nasıl ki partimize illimize hizmet ettilerse bundan sonra başkan olacak arkadaşımız da aynen devam edecektir. Bu vesile ile Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Genel Başkan yardımcımız özelikle Ekrem Erdem ve Süleyman Soylu, Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillerimiz, bugüne kadar birlikte çalıştığımız ilçe başkanlarımız, belediye başkanımız, başta Erkan Sözen ağabeyimiz olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, bütün AK Partililere bu görevi daha rahat ve huzurlu yaptığım için çok teşekkür ediyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195