Title of a News Article

Zembilci, Viranşehir’de konuştu...

Zembilci, Viranşehir’de konuştu...
banner206

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Viranşehir İlçesini ziyaret etti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret eden Zembilci, ilçede yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci’yi övdü.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçesinde belediye milletvekilleri, belediye başkanı, meclis üyeleri parti teşkilatları ile yaşanan sorunları çözmek üzere Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Vehbi Beyaz’ın da eşlik ettiği Zembilci, Viranşehir AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Tekin ve parti yöneticileri ile toplantı yapan Zembilci, sorunları dinledi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zembilci’nin daha sonraki durağı ise Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci oldu. Ekinci’yi makamında ziyaret eden Zembilci, Viranşehir’de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Ekinci’yi övmesi dikkat çekti. Zembilci, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde Viranşehir’e hizmet etmeye çağırdı.

Başkan Ekinci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahmet Zembilci’ye teşekkür etti.

Belediye Meclis üyeleri ile de görüşme yapan Zembilci, daha sonra Ceylanpınar’a hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195