Title of a News Article

10 Kişiyle ancak bu kadar!

10 Kişiyle ancak bu kadar!
banner206

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 11. haftasında Bucaspor'a konuk oldu. Sarı-Yeşilliler, 10 kişiyle tamamladığı karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Ayrıca Abdulkadir Özgen de bir penaltıyı dışarı şutladı. 

Yeni Buca Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Maruf Güneş, Nihat Kırmızı, Feridun Geçgel, Kemal Süt ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz de izledi. 
Şanlıurfaspor, ilk yarıda rakibine göre daha üstün bir futbol ortaya koydu. Sarı-Yeşilliler, ilk net pozisyonunu 26. dakikada buldu. Sağ çaprazdan cezaalanına giren Volkan Okumak'ın şutunu Kaleci Çağlar son anda parmaklarının ucuyla çıkardı. Rakip cezalanında baskını sürdüren Şanlıurfaspor, 31. dakikada Abdulkadir Özgen'in kale önünde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Abdulkadir'in kullandığı penaltı atışı, kale direğinin yanından auta gitti. Maçın 45. dakikasında rakibine sert harekette bulunan Urfasporlu Hüseyin Tok, hakem tarafından direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıda her iki takım da soyunma odalarına golsüz eşitlikle gitti. 
İkinci yarıda ise topa hakim olan taraf Bucaspor. Sarı-Yeşilli ekibin, 10 kişi kalmasını fırsat bilen İzmir ekibi, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla golü aradı. Ancak başarılı olamadı. 87. dakikada Şanlıurfaspor'da Zenke, kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu kaleci Çağlar kurtardı. 88. Dakikada Bucaspor'da Erkan'ın serbest vuruşunu Kaleci Bora uzanarak parmaklarının ucuyla çıkardı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195