Title of a News Article

11 Nisanspor çıkışını sürdürmek istiyor

.

11 Nisanspor çıkışını sürdürmek istiyor
banner206

Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta temsil eden  11 Nisanspor, Kahramanmaraş Sakaryaspor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

BAL 2. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden ve geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Elazığ Yolspor’u 3-0 kazanarak 18 puanla 6. Sıraya yerleşen 11 Nisanspor, gözünü Kahramanmaraş Sakaryaspor’a dikti. Sarı-Yeşilliler, ligin 15. Haftasında 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmail Doğan yönetiminde zorlu maça hazırlanan 11 Nİsanspor’da morallerin yerinde olduğu gözleniyor.

11 Nisanspor Teknik Direktörü İsmail Doğan, yaptığı açıklamada, Elazığ Yolspor maçından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, bu galibiyette emeği geçen tüm futbolcularını kutladı.

Artık bu maçın geride kaldığını ve şimdilik Kahramanmaraş Sakaryaspor ile oynayacakları maçı düşündüklerini vurgulayan Doğan, “Bu maça sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı da kayıpsız atlatmayı planlıyoruz. Maraş deplasmanından da 3 puanla dönüp çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142