Title of a News Article

11 Nisanspor İlk Yarıyı Yara Alarak Kapattı

.

11 Nisanspor İlk Yarıyı Yara Alarak Kapattı
banner206
 11 Nisanspor ligin 13’üncü haftasında kendi evinde Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u konuk etti. 11 Nisanspor maçın son dakikalarında bulduğu penaltıyı gole çeviremeyince rakip Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde temsil eden 11 Nisanspor ligin ilk yarısının kapanış maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçta, 90 dakikanın sonunda gülen taraf rakip Malatya Yeşilyurt Belediyespor oldu.


11 NİSANSPOR PENALTI KAÇIRDI…

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkan ve oynadığı ilk maçlarda fırtına estiren 11 Nisanspor, sezon başında yakaladığı başarılı çizgiyi son haftalarda koruyamadı. Ligin 13.haftasında ve kapanış maçında 11 Nisanspor kendi evinde ve kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u konuk etti. GAP Arena Recep Kutluay sahasında oynanan karşılaşmayı Mersin bölgesinden Burak Filik yönetti. Filik’i yardımcılığını ise Arif Ekerdiker, Abdullah Polat ve Ali Rıza Altunbakır yaptı. Maça iki takımda hızlı ve atak başladı.İlk dakikalarda iki takımda ara paslarla ceza sahasına girmeye çalıştı. Ancak iki takımda skor tabelasını değiştirecek golü bulamadı. İlk yarıda gol olmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. İkinci yarıda da taraftarları heyecanlandıran pozisyonlar geldi. İkinci yarıya ağırlığını iyice koyan Malatya temsilcisi 76’ıncı dakikada bulduğu kafa golü ile durumu 1-0 yaptı. 11 Nisanspor yediği golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Maçın 90’ıncı dakikasında ev sahibi 11 Nisanspor bir penaltı vuruşundan sonuç alamadı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçene Necati’nin vuruşunda top direğe çarparak kaleci Önder’in ellerinde kaldı. Karşılaşma 1-0 Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.


11 Nisanspor puan alamadığı haftada 15 puanla ligde 7’nci sırada yer alırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 28 puanla ligde 2’nci sırada yer aldı ve zirve takibini sürdürdü.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195