Title of a News Article

200 Gence masa tenisi eğitimi verildi

Birbirinden başarılı sporcular yetiştirerek, Türkiye şampiyonlukları elde eden Haliliye Belediye Spor Kulübü, masa tenisi branşında 200 gence eğitim verdi.

Başkan Fevzi Demirkol’un “sporun ve sporcunun yanındayız” söylemiyle harekete geçen Haliliye Belediye Spor, kentteki gençlere ve çocuklara çeşitli branşlarda verdiği salon sporlarında masa tenisini de unutmadı. Masa tenisi sporunu tanıtmak ve bu alandaki yetenekli sporcuları yetiştirmek amacıyla çalışmalar yürüten Haliliye Belediye Spor Kulübü, bu alanda da şampiyonlar çıkarma yolunda ivme kazandı. Haliliye Belediyesinin yaz ve kış spor okullarında bugüne kadar 200 genç, masa tenisi sporunu öğrendi. Halen yeni kayıtların alınarak, yeni sporcuların yetiştirildiği Masa Tenisi takımındaki sporcular, çok sayıda derecelerde elde etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yerel Lig müsabakalarında rakiplerine fark atarak küçükler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde birincilikler elde eden Haliliyeli sporcular, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde de il birincisi olmayı başarmıştı.

16- 17 Mayıs 2016 tarihleri arasında Karaköprü Gençlik Merkezi’nde yapılan Gençler İl Şampiyonası’na Haliliye Belediye Spor Kulübü’nü temsilen katılan Furkan Yıldız 1’nci, Ahmet Özgün ise 2’nci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Kentte daha önce yapılan Masa Tenisi Büyükler İl Şampiyonası’nda dereceye giren Haliliyeli sporculardan Recep Rışvanlı ve Emre Şahap’ta 19- 22 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Masa Tenisi Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda da kentimizi temsil edecek. Haliliye Belediye Spor Kulübü Masa Tenisi takımında eğitim alan gençler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı da Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195