Title of a News Article

3 puanı 3 golle aldılar...

3 puanı 3 golle aldılar...
banner206
Şanlıurfa Süper Amatör liginde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor ligin 12. haftasında kendi evinde karşılaştığı gurubun zorlu takımlarından Şanlıurfa tarım sporu 3-1 mağlup etti.

Maça hızlı başlayan ceylanlar ilkyarıda aradığı golü bir türlü bulamadı. ikinci yarıya daha istekli ve coşkulu başlayan Belediye spor aradığı golü 60. dakikada Ahmet Döger ile buldu. Rakip tarım spor bu gole 5. dakika sonra cevap verdi. Maçı başından beri isteyen Ceylanpınar Belediye spor galibiyet golünü 76. dakikada Fatih Akbıyık'ın şık kafa golü ile buldu. Oyun disiplininden kopmayan Ceylanlar 3. golü yine aynı futbolcusu Fatih Akbıyık'ın muhteşem kafa vuruşu ile buldu.

Antrenör Çelik; 'Amacımız Ligin Kalan Maçlarında Gençleri Sahaya Sürmek'

Ceylanpınar Belediye Spor teknik sorumlusu Ferhan Çelik, "Şuan ligin en genç ekibine sahibiz. Gayemiz genç futbolcuları kazanabilme ve onları hak ettikleri yere getirebilmektir. Tüm planlamamız ve çalışmalarımız bu doğrultudadır. Ayrıca bu bağlamda bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen belediye başkanımız sayın Menderes Atilla'ya kulübüm adına şükranlarımı sunuyorum. Ceylanpınar Belediye Spor ara vermeden hafta sonunda karşılaşacağı Viranşehir spor maçının hazırlıklarına başladı''ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195