Title of a News Article

3 Puanı alan taraf oldular

3 Puanı alan taraf oldular
banner206
Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor sahasında karşılaştığı Karaköprüspor’u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatmayı bildi.

Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Belediyespor ligin 7’inci haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde ligin iddialı ekiplerinden Karaköprüspor’u ağırladı. Maça hızlı ve atak başlayan Ceylanpınar Belediyespor kısa sürede oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. İlk yarıda iki takımda skor tabelasını değiştirecek golü bulamayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarıda taraftarının desteğini arkasına alan Mavi Beyazlılar çok geçmeden aradığı golü 6’inci dakikada İlhan Doğan’ın ayağından buldu. Bulduğu golle rahatlayan Ceylanlar geliştirdiği konta atakta 73’üncü dakikada İbrahim Kısak ile durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Ceylanpınar Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 16’ya çıkardı ve ligde liderliğini devam ettirdi. Öte yandan Ceylanpınar temsilcisi ligin 8’inci haftasında 11 Nisanspor’a konuk olacak.

“KAZANDIK, KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız, kazandıkları 3 puan için mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Yıldız, “Bugün ligin iddialı ekiplerinden Karaköprüspor’u ağırladık. Her zaman yanımızda olan taraftarımızın da desteğiyle galip gelmesini bildik. Etkili ve iyi bir oyunla kazanmasını bilen oyuncularımı ve teknik ekibimizi tebrik ederim. Önümüzdeki hafta da ligin güçlü ekiplerinden 11 Nisanspor’a konuk olacağız. Birkaç iznin ardından o maçın da hazırlıklarına başlayacağız. Kazandık, kazandığımız için mutluyuz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142