Title of a News Article

3 puanı tek vuruşla aldılar

.

3 puanı tek vuruşla aldılar
banner206

 Karaköprü Belediyespor  Bölgesel Amatör Lig 2. grupta sahasında Şehitkamil Belediyespor'u 1-0 mağlup ederken,  üst üste 5. maçını kazanarak yükselişini sürdürdü.

 

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, sahasında Şehitkamil Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek son oynadığı 5. maçından da galip geldi. Teknik direktör Bedih Şahapoğlu'nun göreve gelmesinden sonra içeride ve dışarıdaki tüm maçlarını kazanan Karaköprü Belediyespor, son olarak Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maçta Şehitkamil Belediyespor'u 65. dakikada kaptan İbrahim Ülüm'ün attığı golle 1-0 mağlup edip çıkışını sürdürdü.

 

Maçın başından itibaren rakip yarı sahada baskı kuran Karaköprü Belediyespor, etkili ataklarla gol bulma çabasına girdi. Girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Karaköprü ekibi, ilk yarıda çerçeveyi bulamayınca devreye 0-0 beraberlikle girildi. 

 

İkinci yarıda baskısını artıran Karaköprü Belediyespor taraftarın da desteğiyle rakibi karşısında baskısını iyice artırırken, aradığı golü 65. dakikada takım kaptanı İbrahim Ülüm'ün kafa vuruşuyla buldu. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Karaköprü Belediyespor rakibin cılız ataklarına karşılık verirken,  oyun disiplininden kopmadı ve 3 puanı tek golle hanesine yazdırdı. 

 

Maç sonunda konuşan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, zor bir maçta iyi oynayarak kazandıklarını ifade ederek, "Golü geç bulmamız bizi biraz olumsuz etkilese de oyuncularımız oyun disiplininden kopmadı ve kazanmayı bildi. Hedeflediğimiz gibi 5'te 5 yaptık ve haftaya İnönü üniversitesi maçını da kazanarak üst sıralardaki takımlarla arayı kapatmak istiyoruz" diye konuştu.  Maçtaki tek golün sahibi Karaköprü Belediyespor kaptanı İbrahim Ülüm ise hedefledikleri şekilde son 5 maçı kayıpsız atlattıklarını kaydederek, "Güzel bir takım ortamımız var ve İnşaallah önümüzdeki hafta da kazanarak ilk devreyi 6'da 6 yaparak bitirmek istiyoruz" dedi.

 

Maçtan önce İstanbul'da terör saldırısında şehit olan polisler ve vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Karaköprü Belediyespor'lu taraftarlar, "Polise uzanan eller kırılsın" ve "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganlarıyla terörü lanetledi. 

 

Maçın ardından taraftarlar Karaköprü Belediyespor'lu futbolcuları tribüne çağırırken, futbolcular ve taraftarlar karşılıklı birbirini alkışladı.

 


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195