Title of a News Article

63 Fanatik’ler Samsun’a çıkarma yapıyor

.

63 Fanatik’ler Samsun’a çıkarma yapıyor
banner206

63 Fanatikler Başkanı Ali Çiçek, cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Samsunspor maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

63 Fanatikler Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor’un sahasında konuk ettiği ve 1-1 berabere kaldığı Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Urfaspor’un Mersin İdmanyurdu maçının özellikle ikinci yarısında iyi mücadele ettiğini belirten Çiçek, “Ancak bulduğumuz net pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmadan 1-1’lik sonuçla ayrılmak zorunda kaldık. Bu maçı kazansaydık güzel olacaktı ama şans bizden yana olmadı” dedi.

Şanlıurfaspor’un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçına da değinen Çiçek, “Artık puan kaybınıza tahammülümüz kalmadı. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. 4 Haftadır galibiyet yüzü göremedik, inşallah Samsun’da şeytanın bacağını kırıp 3 puanın sahibi olacağız. 63 Fanatikler olarak takımımızı her deplasmanda olduğu gibi Samsunspor deplasmanında yalnız bırakmayacağız.  Samsun’a gelmek isteyen taraftarlarımızın Ahmet Bahçivan İş Merkezi’nde bulunan derneğimize müracaat etmelerini bekliyoruz, gidiş ve geliş ücretsizdir” ifade etti. 

Çiçek, Samsunspor ile Şanlıurfaspor’un kardeş kulüp olduğunu da ifade ederek, “Bu nedenle Samsun bizim için deplasman değil kendi evimiz gibi olacak. Oradaki dostlarımızla birlikte takımlarımızı centilmen bir şekilde destekleyeceğiz. Bu tablonun tüm Türkiye’ye  örnek olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195