Title of a News Article

63 Fanatikler TFF’ye isyan ediyor

.

63 Fanatikler TFF’ye isyan ediyor
banner206

Şanlıurfaspor, yarın Altınorduspor ile sahasında çok kritik bir maça çıkacak ama maç biletleri halen satışa çıkmadı. Nedeni ise PFDK’nın Urfaspor’a olası bir ceza vermesinden kaynaklanıyor. 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek duruma isyan etti.

PTT 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, yarın saat 18.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Altınorduspor ile deyim yerindeyse ölüm kalım maçına çıkıyor. Urfaspor, bu kritik maçta taraftarına güvenirken, Sarı-Yeşillileri üzen şok bir gelişme yaşanıyor. Kardemir Karabükspor maçında taraftarların ‘Çirkin tezahürat’ nedeniyle Profesyonel futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Urfaspor’un, Altınordu ile oynayacağı maçın biletleri halen satışa çıkmadı. Bilet satışlarının PFDK’nın bugün akşam saatlerinde Urfaspor ile ilgili karar vermesinden sonra satışa çıkacağı belirtiliyor.

 

Çiçek tepkili

 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Urfastar’a yaptığı açıklamada,Maçımız Cuma günü, cezamız bugün 4.30’da açıklanacak. Taraftarlarımız ne zaman gidip bilet satın alacak? Yarın kimse gidip bilet almaz. Yarın sadece 1000 tane bilet satılır. Biz TFF’nin aldığı bu karardan dolayı çok üzüntülüyüz, böyle bir uygulama, böyle bir sistem olamaz. Bu sistem neden böyle yapılıyor, anlamış değiliz. TFF, Urfaspor’u düşürmek mi istiyor?” dedi.

Karşılaşmaların oynanma tarihlerine de dikkat çeken Çiçek, “Ayrıca geçtiğimiz sezon son haftalardaki maçlar aynı gün ve aynı saatte başlardı ama ne hikmetse bu sezon ligin bitmesine 3 hafta var ama maçlar ayrı ayrı günlerde oynanıyor. Bu durumu hiç kimse kabullenemez Urfaspor’da bazı oyunlar mı oynanıyor? Biz kalan maçların aynı gün ve aynı saatte oynanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 8 yıl Önce

Haklısınız Başkanım bunlar Urfasporun küme düşürecek. Haksız yere her zaman hakemleri urfa aleyhine penaltı veriyor.

SIRADAKİ HABER

banner195