Title of a News Article

7.9 milyon TL'lik çelişki!

.

7.9 milyon TL'lik çelişki!
banner206

G.Saray’da 2014’te Mancini’nin yardımcılığını yapan Kerimoğlu’nun ısrarla istediği Umut Gündoğan’ın maliyeti 7.9 milyon TL’yi buldu. Kerimoğlu, şu anda çalıştırdığı Şanlıurfa’da kiralık oynayan futbolcuyu yetersiz bularak geri gönderiyor.

Galatasasaray'ın 2014 yılının Ocak ayında Bucaspor'dan büyük ümitlerle transfer ettiği Umut Gündoğan bu sezon kiralık olarak oynadığı Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tugay Kerimoğlu tarafından kadro dışı bırakıldı.

Bu olay sonrası ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. 2014'te Galatasaray Teknik Direktörü olan Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu, genç futbolcunun alınmasında en etkili isim olmuştu. O dönem 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna onay veren Kerimoğlu'nun yaklaşık 2 sene sonra Gündoğan'ı kadro dışı bırakması sosyal medyada Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı. Taraftarlar "PTT 1. Ligi için yetersiz gördüğü bir oyuncunun o dönem alınmasına neden karşı çıkmadı" diyerek tepki gösterdi.

 

BONSERVİSİ 1 MİLYON 661 BİN TL

Sarı-kırmızılı kulüp, 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı Umut'un bonservisine 1 milyon 661 bin TL verirken, kendisine de 6 milyon 269 bin TL garanti para ödemeyi taahhüt etmişti. Toplam maliyeti 7 milyon 930 bin TL'ye ulaşan Umut'un sezonun ikinci yarısında başka bir takıma kiralanması bekleniyor. Umut, 2 sene içinde Galatasaray formasını sadece 6 maçta giydi. Bu dönem içinde 277 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki oyuncu sezonun ilk yarısında ise Şanlıurfa'da sadece 5 maçta görev alabildi. Bunda da sadece 231 dakika sahada kalabildi.

(Bugün)

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195