Title of a News Article

Abdulaziz Solmaz çok iddialı!

.

Abdulaziz Solmaz çok iddialı!
banner206

Şanlıurfaspor’da oynadığı futbol ve attığı gollerle gönülleri fetheden Abdulaziz Solmaz, ikinci yarıda iyi sonuçlar alarak ilk 6’ya gireceklerini söyledi.

TFF 1. Lig’de Play-Off’u hedefleyen Şanlıurfaspor’un  orta saha oyuncusu Abdulaziz Solmaz, gösterdiği üstün performansla taraftarların takdir ettiği isimler arasında yer alıyor. Sarı-Yeşilli ekibin sezon başında Giresunspor’dan transfer ettiği 28 yaşındaki başarılı oyuncu, oynadığı güzel futbolu asist ve golleriyle de süslüyor. Birçok maçta Urfaspor’un kazanmasında büyük rol oynayan Abdulaziz Solmaz, 21 maçta 4 gol kaydetti. Bundan sonraki maçlarda da üstün performans sergilemesi beklenen Abdulaziz, Sarı-Yeşilli takımın ilk 6’ya gireceğine inandığını söyledi.

Ligde Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın göreve gelemsi ile birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Abdulaziz, “Bu çıkışımızın devam edeceğini umuyorum. Bu hafta sonu Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacağız, zor bir maç olacak fakat biz bu maçı da kazanıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Bundan sonra alacağımız başarılı sonuçlar ile ilk 6’ya girmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142