Title of a News Article

Adana Demirspor startı verildi!

Adana Demirspor startı verildi!
banner206

 Şanlıurfaspor, verilen 3 günlük iznin ardından Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde dün akşam ter antrenmanı yapan sarı yeşilli ekip, bugün çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren akşam antrenmanında futbolcular düz koşunun ardından pas çalışması yaptı.

Yarı alanda çift kale maç yapan sarı yeşilli ekip, şut çalışması ve açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.

Antrenmana izinli olan Rodrigo Tello katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Veli Kızılkaya ise düz koşu yaptı.

Antrenman sonrası gelecek hafta oynanacak Adana Demirspor maçını değerlendiren başarılı orta saha Kenan Karışık, istikrarlı bir şekilde yollarına devam edeceklerini söyledi

Kenan, “Samsunspor ile zorlu bir maçından ardından berabere kaldık. Bizde, onlarda çok sayıda pozisyona girdi. Galip gelsek çok güzel olacaktı ama kısmet değilmiş. İnşallah önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Adana Demirspor’u yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben kenetlenmiş durumdayız. Hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Milli takım arasını iyi değerlendirip Adana Demirspor maçına iyi bir şekilde çıkmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımız bize güvensin. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Şanlıurfaspor’un başarılı stoperi Onur Akbay ise Takımdaki havanın çok iyi olduğuna dikkat çekerken, “Arkadaşlık üst düzeyde. İnşallah aldığımız sonuçlar ile taraftarımızı sevindirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195