Title of a News Article

Adanaspor’dan Urfaspor’a gözdağı

 Adanaspor’dan Urfaspor’a gözdağı
banner206

Şanlıurfaspor’un, ligin ilk maçında karşılaşacağı Adanaspor 6. hazırlık maçında PTT 1.lig takımlarından Orduspor’u 4-1 mağlup etti.

Turuncu-beyazlı takım, karşılaşmaya kalede Atilla, savunmada Merthan, Ozan, Abdullah Karmil, orta alanda Fahri, Selçuk, Olcay, Tevfik, Tiago forvette de Murat Yılmaz ve Ergin Keleş ilk 11'iyle başladı. Adanaspor'un gollerini, 15. dakikada Olcan, 25 ve 70. dakikada Murat Yılmaz, 82. dakikada ise Cem Özdemir kaydetti. Orduspor'un tek golü Ümit Tütinci'den geldi. Bu müsabakada Fevzi, Samican, Mehmet Sak ve Ahmet Dereli forma giymediler.

Ordu maçında skoru 4-1’e getiren Cem Özdemir, Bolu kampının iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi. Yaklaşık 13 gündür Bolu’da kamp yaptıklarını belirten genç futbolcu, "Çatalan Kampının ardından Bolu’da hazırlık maçları ağırlıklı bir kamp dönemi geçirdik. Ligin başlamasına kısa bir süre kala aramıza Luiz ve Tevfik’de katıldı. Şimdi önümüzde Mersin İdman yurdu ile oynayacağımız ciddi bir sınav var. Ardından ligin ilk müsabakası için Şanlıurfa deplasmanına çıkacağız. Tüm takım olarak özverili şekilde çalıştık. Hocalarımızda bizlerle yakından ilgilendiler. Yoğun programına rağmen başkanımız Bayram Akgül de bizleri yalnız bırakmadı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın" dedi.

Öte yandan BJK Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın vefatının ardından başkan Bayram Akgül bir açıklama yayınladı. Akgül, "Türkiye’de en uzun süre Başkanlık yaparak taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan, beyefendi kişiliği ve centilmen açıklamaları ile bütün futbolseverlerin saygı duyduğu Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün uzun yıllar Başkanlığını yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Sayın Süleyman Seba’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sayın Seba, aradan uzun yıllar geçse dahi her kesimin saygıyla anacağı bir isim haline gelmiş önemli bir spor adamıydı. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Beşiktaş Jimnastik Kulübüne baş sağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195