Title of a News Article

Adiloviç'ten veda mesajı

Adiloviç'ten veda mesajı
banner206
Şanlıurfaspor’un Samsunspor’dan renklerine kattığı Eldin Adiloviç, Samsunspor taraftarlarına sosyal medya üzerinden mesaj yolladı.

Samsunsporum.net'in haberine göre; Şanlıurfasporlu golcü Adiloviç,  açık mektubunda şu ifadelere yer verdi;

"Bunca olan herşeyden sonra, kendimi borçlu hissettiğim her zaman ve her an hatırlayacağım anılarla dolu Samsun ve Muhteşem Samsunspor taraftarlarına bir kaç cümle yazmak istedim.

Benim gönülden istediğim sizin gerçeği yanlızca gerçeği bilmenizi o da sizler geçmişteki geçen zaman da bu eşsiz kulübün karşılıksız başarısını isteyen kişilerdiniz. Emin Kar'ın istifasından sonra kötü kişiler ve kötü yönetim Samsunspor'u bu başarısız duruma getirenlerdir. Ben ise şuan bile bunu anlatmakta zorluk çekiyorum. Bu insanları neden işin başında durduran birileri olmadı?

Kulüpten gittim ve gitme sebebini iyi biliyorsunuz bu takıma katkı sağlayamacağımı hissettim. Değişen birşey yoktu değişen yanlızca yönetimdi. Onlara hakkımı helal ediyorum. Onlarda ne yapsın canla başla önceki yönetimin yarım bıraktığı işleri temizlemekle meşguller. Umarım şimdiki yönetim sizin hakettiğiniz sevginin karşılığını verirler.

Büyük Samsunspor taraftarlarına söz vermiştim. Takımı ve şehri kötü durumda bırakmayacağım diye ama sizde biliyorsunuz bazı sebep ve kişilerden dolayı yerine getiremedim. Benim için söz vermek büyük önem taşır ama bazen böyle büyük sözleri yıkarlar hiçe sayarlar. Aynı bana yaptıkları gibi !!

Ben içimde büyük bir istek ve arzu ile Samsunspor'un bir üst lige çıkmasını ve başarıya ulaşması için o değerli formayı terleterek elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Son olarak Samsunspor'da elde ettiğim 21 Golü siz büyük Samsunspor Taraftarlarına beni ilk günden son güne kadar bir evlat sevgisiyle besleyenlere, emanet ve armağan ediyorum.

Ben Samsunspor'dan gitmiş olabilirim ama Samsun ve Büyük Taraftar kalbimden ve yüreğimden çıkmayacak. Hakkınızı helal edin bilmeden yanlış birşey yaptıysam bilerek yada isteyerek değildir."

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195