Title of a News Article

Akgün ve Demirkol'dan sürpriz ziyaret

Akgün ve Demirkol'dan sürpriz ziyaret
banner206

Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkolve Şanlıurfaspor Eski Kulüp Başkanlarından Hüseyin Akgün, Şanlıurfaspor’un Antalya kampını ziyaret etti.

Şanlıurfaspor eski kulüp başkanlarından Hüseyin Akgün ile birlikte takımın kamp yaptığı Titanic Otel’e gelen Başkan Demirkol,u Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AS Başkan Nabi Kırmızı ve futbol şube sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı karşıladı.

Otelin toplantı salonunda teknik heyet ve futbolcular ile buluşan Demirkol, futbolculara bir konuşma yaptı ve ikinci devre şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor’a başarılar diledi.

Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olacaklarının altını çizerken, “Şanlıurfaspor’un şampiyonluğu bir kentin kaderini değiştirecektir.

Bizlerde bunun bilincinde olan belediye başkanları olarak her zaman takımın yanında olacağız. Maddi manevi, Şanlıurfasporumuz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben ikinci devrenin inşallah Şanlıurfaspor için çok iyi geçeceğini umuyorum. Yönetim kuruluna futbolculara başarılar diliyorum.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek ise Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol ve eski kulüp başkanı Hüseyin Akgün’e teşekkür ederken, Şanlıurfaspor’un bu sezon başarıya ulaşacağını söyledi.

Şimşek, futbolculara karşı yaptığı konuşmada kendilerine güvendiklerini performanslarını ikinci devrede daha da arttıracaklarına inandığını belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195