Title of a News Article

Akrep rakibini izliyor

Akrep rakibini izliyor
banner206

 ŞANLIURFASPOR maçına hafta içi gerçekleştirdiği antrenmanla fiziksel olarak hazırlanan Antalyaspor, tesislerde kampa girdi. Kırmızı beyazlı takım maç videoları izleyip, rakibinin iyi ve eksik taraflarının analiz ederek maç saatini bekliyor.

Akdeniz Üniversitesi'nde dün akşam basına kapalı taktik çalışması yapan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde kampa girdi. Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takımda oyuncuların fiziksel ve psikolojik olarak maça hazır oldukları belirtildi. Kampta Şanlıurfaspor'un 15'er dakikalık maç videolarını özetini izleyen kırmızı beyazlı takım rakibinin iyi olduğu ve eksik taraflarının analizini yapıyor.

 

İDEAL 11 ŞEKİLLENDİ

Takımda sakat olan Önder Turacı ile hazırlık maçında aldığı darbe nedeniyle dizinde esneme olan Ömer Kandemir kadroda yer almazken Joseph Boum'un durumu da bugün kesinleşecek. Kafasında ideal 11'i oluşturan Korukır'ın, Ömer'in yerine Gökhan Karadeniz'i oynatması, Galatasaray'dan transfer edilen İsmail Berk'in de kadroda yer alması bekleniyor. Ümit milli takımından dönen Emrah'ın da fiziksel olarak durumunun iyi olduğu belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195