Title of a News Article

Aktaşoğlu: Herkesi kucaklayacağız

.

Aktaşoğlu: Herkesi kucaklayacağız
banner206
Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçilen Mehmet Aktaşoğlu, “Federasyon olarak herkesi kucaklayacağız, verdiğimiz vaatleri yerine getireceğiz” dedi.

 

UĞUR BUDAK

İki listenin yarıştığı Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 14. Genel Kurulundan zaferle ayrılan Mehmet Aktaşoğlu, Urfastar’a yaptığı açıklamada, kendisini destekleyen tüm delegelere teşekkür etti.

2005 Yılından bu yana Şanlıurfa ASKF’de yönetim kurulunda yer alan ve 2011’den beri de genel sekreterlik görevlerinde bulunmuş olan Aktaşoğlu, “Seçim döneminde verdiğimiz vaatlerimizin arkasındayız. Tesisleşme anlamında ve amatör evinin yapılması için çalışmalara başlayacağız. Bunun yanı sıra tüm amatör kulüplerimize 5 Bin TL nakdi yardım için de girişimlerde bulunacağız” dedi.

Herkesi kucaklayan bir federasyon olacaklarını vurgulayan Aktaşoğlu, “Biz hizmet için buradayız. Aylık olarak kulüp başkanlarımızla toplantılar yapacağız ve ne istekleri varsa bunları çözmek için çaba göstereceğiz. Ayrıca şeffaf bir yönetim olacağız, neler yaptığımızı dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195