Title of a News Article

Alican Tez Karaköprü’de…

.

Alican Tez Karaköprü’de…
banner206

Transfer çalışmalarına hız veren Karaköprü Belediyespor forvet oyuncusu Alican Tez’i kadrosuna kattı.

Tff 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor iddialı bir sezon geçirmek için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı Siyahlı ekip son olarak Kırıkhanspor forması giyen forvet oyuncusu Alican Tez’i kadrosuna kattı.

Son günlerde yaptığı transferlerle dikkat çeken Karaköprü ekibi, santrafor bölgesindeki açığı doldurmak adına Spor Toto 3. Ligin önemli forvetlerinden Alican Tez ile sözleşme imzaladı. Son olarak Kırıkhanspor forması giyen başarılı forvet Tff 3. Ligde 122 maçta 53 gole imza attı. Tez, Kayseri Erciyesspor , Orhangazispor, Tepecikspor, Çarşambaspor gibi takımlarda forma giydi.

İmza töreninde bulunan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Alican’ın bu ligde kendini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade ederek hayırlı olmasını diledi. Başkan Kudat, “Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu ve incelemeler doğrultusunda devam ediyor. Biz bu ligde de başarılı olmak için kolları sıvadık ve bunun için iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195