Title of a News Article

Altay, gözünü Urfa'ya dikti

.

Altay, gözünü Urfa'ya dikti
banner206
Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Şanlıurfa'da spor okulu açmayı planladıklarını söyledi.
Altay'ın olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Özgür Ekmekçioğlu, yeni sezona da büyük hedeflerle gireceklerini söyledi.
Başkanlıktaki ilk yılında 2'nci Lig'e çıkardığı Altay'ı bu kez TFF 1'inci Lig'e taşımak için tüm mesailerini harcayacaklarını dile getiren Ekmekçioğlu, "Kadro iskeletini oluşturan oyuncularla yola devam edeceğiz. Hedeflerimizi taşıyabilecek yeni isimleri alacağız. Altay kısa sürede hak ettiği üst seviyelere çıkacak. Maddi olarak kendi ayakları üzerinde durabilen, kişilere bağımlı olmayan, mali ve idari açıdan iyi yönetilen bir kulüp olmak için çalışıyoruz. Sportif hedefimiz 3 yıl içinde TFF 1inci Lig'de Süper Lig hedefine oynayan bir Altay'ın altyapısını hazırlamak" dedi.
Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, şimdiye kadar 11 ilde 73 spor okulu ve 9 bin öğrenciye ulaştıklarını, 23 merkezde daha spor okulu açmayı planladıklarını açıkladı. Siyah beyazlılar, Kosova Prizen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Mardin Kızıltepe, Cizre, Şanlıurfa Hilvan, Adıyaman, Van gibi merkezlerde de hizmet vermeyi hedefliyor. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142