Title of a News Article

Altınordu rövanş peşinde

Altınordu rövanş peşinde
banner206
PTT 1'inci Ligi'nde cumartesi günü Şanlıurfaspor'u ağırlayacak olan Altınordu, ilk yarıda deplasmanda 2-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almanın planlarını yapıyor.

Şanlıurfaspor'u yenerek galibiyet serisini 5 haftaya çıkarmak istediklerini belirten teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İlk maçta iyi oynamış, ancak bireysel hatalar yüzünden kaybetmiştik. Tecrübeli oyunculara sahip güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Ancak biz de fizik ve moral olarak iyi durumdayız. Hedefimiz 3 puan" dedi. Son haftalarda takımdaki her futbolcunun skora katkı sağladığını ifade eden Hüseyin Eroğlu, 5-0'lık Karşıyaka galibiyetinde defans oyuncularının da devreye girdiğini hatırlatırken şunları söyledi:

"Rıza'nın asist yapıp, Yusuf'un attığı ikinci golümüzde stoperlerimizin imzası vardı. Sadece forvetlerimiz değil, kanat ve orta sahadaki oyuncularımız da skorer özelliklere sahip. Müsabakanın her anında her oyuncu golü düşünebiliyor. Aynı istekli, baskılı futbolumuz sürdükçe, tırmanışımız da devam edecek."(hürriyet) 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195