Title of a News Article

Amedspor Kulüp Başkanından flaş açıklama...

.

Amedspor Kulüp Başkanından flaş açıklama...
banner206

ZİRAAT Türkiye kupasında çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleşen ancak Başakşehir maçında çıkan saha olayları nedeniyle Fenerbahçe maçını sahasında seyircisiz oynaması beklenen Amedspor Başkanı Ali Karakaş, maçın Şanlıurfa'da oynanacağı ile ilgili tartışmaları değerlendirirken bu yönde alınmış bir karar olmadığını söyledi. Karakaş, "Maç Şanlıurfa'da oynanacaksa seyircili olmalıdır" dedi. 

Karakaş, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüştüklerini yarın da Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceklerini belirterek, "Amedspor bu ülkenin takımıdır, bu takım yarı finale çıkarsa bu ülkeyi Avrupa'da temsil edecektir. Ama eğer biz istenmiyorsak ve bu yönde tutumlar devam ederse bizde bazı kararlar almak için konuyu değerlendirebiliriz" dedi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, kupada Fenerbahçe ile evlerinde oynayacakları maçın Federasyonun verdiği cezadan sonra seyircisiz oynayacağını, ancak maçın Şanlıurfa'da oynanacağı ile ilgili tartışmalar olduğunu belirterek, "Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanması ile ilgili kentte ciddi tepkiler var. Bu ciddi tepkilerde güvenlik kaygısı tartışmalarını beraberinde getiriyor. Maçın oynama ihtimali olan iki stadında etrafında verilen karar nedeniyle bir yığılmanın olacağı ve güvenlik açısından sıkıntı yaratacağı tartışılıyor. Bu nedenle maçın Şanlıurfa'da oynanmasının gündeme geleceği belirtiliyor. Ancak, bu konuda şimdiye kadar alınmış bir karar yoktur. Federasyon ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

 

"MAÇ ŞANLIURFA'DA OYNANACAKSA SEYİRCİLİ OLMALIDIR"

Amedspor Kulüp Başkanı Ali Karakaş, Fenerbahçe maçının güvenlik kaygısı ile Şanlıurfa'da oynatılması için karar alınması durumunda maçın seyircili olmasını isteyeceklerini ifade ederek, "Biz Fenerbahçe gibi büyük bir takım ile oynayacağımız maçı seyircili oynamak isteriz. Biz seçeneklerimizi Futbol Federasyonuna sunacağız. Maçların yayın hakkını alan televizyon kanalı bile Kulübümüzün adını söylememek için bu kadar çaba sarf ederken, futbolcumuz Deniz Naki için 4-8 maç oynanama cezası tartışılırken, bize karşı takınılan bu tutumu kabullenmemiz mümkün değil. Biz bu ülkenin takımıyız ve turu atlarsak Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek bir takım olacağız. Ama eğer biz istenmiyorsak ve bu yönde tutumlar devam ederse bizde bazı kararlar almak için konuyu değerlendirebiliriz" dedi.

 

"TERİM İLE GÖRÜŞTÜK, YARIN FEDERASYON BAŞKANI İLE GÖREŞECEĞİZ"

Kulüp Başkanı Ali Karakaş, Amedspor'a yapılanlar ile ilgili Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve yaşananları anlattıklarını da belirterek, "Yarın Federasyon Başkanı sayın Yıldırım Demirören ile bir görüşmemiz olacaktır. Biz kendilerine yaşananlar ile ilgili seçenekleri sunacağız ve onlardan Amedsyor'a karşı takınılan bu durumun düzeltilmesini isteyeceğiz. Amedspor bu ülkenin takımıdır ve bu ülkenin liginde mücadele etmektedir. Bunun başka yerlere çekilmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195